četrtek, 27. julij 2017

Rdeče allstarke za samozavestne

All Star superge so tako prepoznavne, da že pri pogledu od daleč ni nobenega dvoma, da gre prav za te čevlje – tudi, če jih le na hitro ošvrknemo na ulici. Zasluge za to seveda lahko pripišemo kultni podobi teh čevljev, ki ostaja enaka celo ob množici variacij All Star izdelkov, ki so preplavili sodobni trg. Enobarvno površino, zaključeno z belo kapico, je moč prepoznati že na prvi pogled. Še posebej, če gre za katero izmed klasičnih barv, ki jih tako pogosto videvamo v javnosti. Rdeče allstarke so nedvomno med najbolj priljubljenimi.


Ta barva je namreč kot nalašč za tiste, ki želijo poskrbeti, da bodo njihovi čevlji res opazni. Težko si zamislimo bolj vpadljivo barvo, ki bi pritegnila poglede mimoidočih. Celo v poplavi modrih, rumenih in črnih allstark pridejo rdeči modeli do posebnega izraza, kaj šele v primerjavi z drugimi čevlji, ki nimajo tako prepoznavne podobe. Kateri kupci posegajo po rdečih allstarkah?

Tisti, ki so dovolj samozavestni, da upajo obuti vpadljive čevlje. Rdeči čevlji bodo pritegnili pozornost na vsakem koraku, tako da morda niso pametna izbira za tiste, ki nase ne želijo vleči pogledov. Če pa se želite pohvaliti z novimi allstarkami, je edina prava izbira živahna barva, med temi pa ni boljše od rdeče! Nikar ne mislite, da je rdeča izvedba namenjena le ženskim ljubiteljicam All Star superg.

Brezčasna znamka je v svoji zgodovini dokazala, da so ti čevlji univerzalni, primerni prav za vsakogar. To potrjujejo tudi tisti, ki allstarke nosijo – na ulici srečamo toliko rdečih allstark, da se prav nihče pretirano ne posveča spolu lastnika. Rdeči modeli namreč še posebej poudarijo dizajn kultnih čevljev in so kot nalašč za vse, ki prisegajo na klasike, ne glede na spol.

A tudi tiste, ki bi vseeno rade ugodile ustaljenim družbenim normam, bodo prišle na svoj račun – tako z rdečimi, kot tudi z rožnatimi allstarkami, ki so seveda posebej priljubljene med nežnejšim spolom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar