ponedeljek, 12. oktober 2020

Prednosti teambuilding za podjetja


Teambuilding Poslovni triatlon v dolini reke Soče smo izvedli skupaj s pobratenim folklornim društvom. Teambuilding smo izvedli zato, da se bolje spoznamo med seboj, ter da pridobimo nova znanja. Čeprav vreme na dan, ko smo teambuilding izvedli ni bilo najbolj sončno, smo se aktivnost vseeno veselili. Najprej smo se spoznali z teambuilding ekipo ter dobrodušno sprejeli pijačo dobrodošlice. Vas zanima teambuilding? Kliknite na povezavo https://www.maya.si/teambuilding/.

Mislim, da je bila to odlična uvertura v teambuilding. Nato smo se razdelili v več ekip. Teambuilding je v celoti potekal ob reki Soči in razgledi tekom celotne izvedbe so bili nekaj najlepšega. Teambuilding je bil sestavljen iz več zanimivih nalog, ki so se dogajale tako na kopnem, kot na reki. 

Za vse naloge smo dobili vso potrebno opremo, za vodne aktivnosti pa celo vsak svoj neopren, neoprenske copate, rešilni jopič, čelado in vsak svojo veslo. Najbolj zanimiva teambuilding naloga je bila, ko smo morali prijatelje spraviti suhe čez vodo. Najbolj smo se nasmejali ko je prijatelj dobesedno telebnil v vodo. Mislim, da je bil to najbolj odbit del teambuilding programa. Tekom raftinga smo nato imeli še polno drugih aktivnosti. 

Ko smo teambuilding na vodi končali smo seveda kar v neoprenih še eno zaplesali. Teambuilding se je nato zaključil s tematskim večerom. Ker smo teambuilding ekipi želeli izkazati našo hvaležnost smo tudi njim pripravili presenečenje. Punce so zgrabile teambuilding vodjo in z njim odplesale ljudski ples. Glede na izraz na njegovem obrazu je bilo to zanj precejšnje presenečenje. Čeprav je bilo vreme bolj slabo, smo se definitivno zabavali. 

Na poti nazaj domov smo hitro strnili svoje spomine in se odločili, da se bomo takih aktivnosti udeležili večkrat. Najbolj pa bi pohvalila celotno ekipo, ki se je vse aktivnosti potrudila ujeti v objektiv. Slike so prispele že čez dober teden in na pikniku, ki smo ga organizirali kot zaključek poletja smo z veseljem obudili spomine na namakanje v Soči. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar