četrtek, 13. julij 2017

Sodni tolmač z bogatimi izkušnjami

Sodni tolmač nikakor ne more biti vsak, saj je prvi pogoj pooblastilo s strani Ministrstva za pravosodje, vendar pa to ni dovolj. Sodni tolmač mora namreč imeti tudi ogromno izkušenj, da je kos prav vsem nalogam ter sodni prevod vedno pripravi na najvišjem nivoju. Ravno tovrstne strokovnjake pod eno streho združujemo v podjetju Multilingual, zato smo vedno prava izbira, ko potrebujete kakovostno prevajanje.

Strokovnost je pogoj

Vsak sodni tolmač, ki sodeluje z nami, se je s svojim delom izkazal, prav tako pa je zaupanja vredna oseba, ki skrbno varuje zasebnost in varstvo vseh podatkov, ki jih vsebuje sodni prevod. Tako ste lahko brez skrbi, saj bomo vedno poskrbeli za maksimalno diskretnost in to, da bo sodni prevod v pravih rokah.

Najbolj ponosni smo, kadar se zadovoljne stranke k nam z veseljem vrnejo, zato naredimo vse, da vedno zadostimo vašim pričakovanjem. Sodni prevodi so vam pri nas na voljo po izredno konkurenčnih cenah, priznamo pa vam tudi dodatne popuste, na primer za obsežnejša besedila ali ob prvem sodelovanju, ko vam avtomatsko priznamo 10 % popust.

Izkoristite priložnost zdaj in nas kontaktirajte!
040 817 820 ali info@multilingual.si


Ni komentarjev:

Objavite komentar